Gata cu Euro şi Dolari, a apărut conversia în „spitale”!

Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

By Paul Andrei

„Câte lucruri s-ar fi realizat cu cele 7 milioane de euro cheltuite pe fântânile de la Unirea!”

Au calculat băieții inteligenți și asta. La unul pe wall am văzut că mai bine îi bagam în spitale. Băi, e prea amuzant totul 🤣 Vom ajunge să convertim totul în spitale. Pe lângă lira, euro sau dolar va apărea conversia în spitale. „Anul acesta la Untold turiștii au cheltuit cât pentru 3 spitale noi. Numai din TVA-ul plătit organizatorii ar putea construi o aripă”

Românii sunt cei mai buni primari, ei știu cum trebuie condusă o localitate, un oraș, chiar o planetă. Sunt convinși întotdeauna că banii sunt risipiți iar lucrurile care li se par lor importante nu sunt prioritizate. Dacă erau ei acolo în funcții de conducere, mamă, mamă, eram lângă Suedia ca nivel de trai.

 

sursa foto: romanialibera.ro

 

Marea problemă a acestor înțelepți e că nu se implică, ei doar privesc cu îngrijorare situația. De fapt, numai ghinionul a făcut să fim conduși de incompetenți și să nu avem norocul de a-i avea drept lideri pe ei. Sistemul ăsta nenorocit nu i-a lăsat pe ei să-și arate adevărata valoare și calitate. De aceea, uneori înțelepții nici votul nu și-l exercită, pentru că noi ceilalți nu îl merităm!

Apropo, am văzut că oamenii au dat buluc astăzi la inaugurare. Vă aduceți aminte câți plângeau prin mai după anunțul că fântânile istorice vor fi demolate? Chiar atunci voiam să zic ceva, mi se părea atât de mare ipocrizia…A văzut cineva vreo poză pe Instagram cu fântânile sau măcar se vindeau magneti cu ele? Doar întreb.

PS: Stiţi care român e într-adevăr deştept? Cel care a spus prima oară treaba asta cu spitalele. Că toţi ştiam şi ştim că sunt condiţii proaste în ele şi că poţi muri dacă ajungi pe acolo, însă trebuie să fi fost unul care a zis prima oară ideea asta minunată „băi, banii aceştia mai bine îi băgam în spitale!”.  Ăla da om deştept, a creat o întreagă armată de discipoli ai acestei fraze!

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *