Bătaia tradiţională – un argument tâmpit!

Share on:
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

By Radu Buzăianu

Dacă vreţi să faceti diferenţa între un cretin şi un om ce manevrează o inteligenţa măcar minimă, urmăriţi întrebuinţarea argumentului: „în familia traditională bărbatul îşi bate soţia”. Lăsând impresia bezmetică puţin, ca doar heterosexualii se cearta si isi pierd cumpatul. Ea se bazeaza pe faptul ca oamenii sunt intr-o proportie covarsitoare heterosexuali. Si cum ar trebui sa nu fie asa, ca sa nu ajunga ei la aceasta concluzie inertiala si argumentata doar de prezenta lor stupida in viatile noastre? Lumea intreaga sa fie formata doar din oameni civilizati, neviolenti? Sau cumva optiunile sexuale n-au nicio legatura cu capacitatile intelectuale si exista imbecili indiferent de sex si sexualitate, doar ca unii fiind 99% normal ca te vei lovi mai des de apucaturi cretine din partea lor decat din partea celorlalti? Nu v-ati gandit, este?

Mai departe. Daca sincronizam familia traditionala cu ortodoxia mai producem o constatare de nu ne vine sa credem: ba, violenta nu-mi dau seama unde este ingaduita in ortodoxie. Si atunci, ba, imbecili sinistrii cu creierii facuti vraiste, nu care cumva violenta asta de vi se pare voua traditionala, e fix iesirea din traditie?

Mie imi place diversitatea punctelor de vedere, dar ele ca sa nu ma scoata din sarite trebuie sa probeze si putina minte.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *